От 2-3 месеца Рени се носи на крилете на нова любов. Чалга ветеранката, която гони 50-те, излиза с мъж, значително по-млад от нея. Срещнала го покрай снимките на видеоклипа към последната ѝ песен „Искам бебе”, a според приятелите ѝ изглежда щастлива с него. 

По ирония на съдбата изпълнителката се запознала с бившия си съпруг Борис Пилософ по същия начин – на снимачната площадка. От него пищната блондинка има две деца, но съвместният им живот приключи драматично. Той я остави съкрушена, без никакви финансови средства, а опитите й да възроди кариерата си с участие в шоуто „ВИП Брадър” удариха на камък.  

Запознати издават, че покрай целия стрес певицата започнала да слабее и в момента тежи цели 10 килограма по-малко. Певицата винаги е имала проблеми с теглото  и през годините е пробвала какви ли не диети, но ефектът от тях е бил краткотраен. Тя така и не успяваше да задържи постигнатите резултатите, а след като роди синовете си съвсем се окръгли. 

Сега, когато е значително по-слаба, Рени не се притеснява да се снима по бански и да пуска провокативни фотоси в социалната мрежа. Наскоро звездата на ретро фолка показа формите си  в изрязан червен бански и за малко да разкрие най-милото си пред феновете. Певицата така се е разчекнала върху дънер на плажа, че някои побързаха да я упрекнат за прекалено разкрепостените пози. “Това поведение не отива на твоята възраст!”, написаха част от почитателите й, а други я насърчиха да продължава с разголването. Изпълнителката разкрила пред свои близки, че откакто има нов мъж в живота си, отново се чувства сексапила и желана. Даже се похвалила, че с приятелят й мачкат чаршафите по три пъти на ден – нещо, което рядко й се случвало с бившия. 

„Нищо не искам да твърдя със сигурност и нищо не искам да казвам със сигурност! Знам само, че съм изключително щастлива и доволна от него”, споделя Рени. И допълва, че настоящият й любим живее извън България, но се старае да намира време за нея, макар че надали скоро ще се съберат под един покрив, пише "Уикенд". 

Рени се разчекна на плажа, похвали се, че го прави по три пъти на ден