Песента „Illusion” на Човека глас Красимир Аврамов ще представя България на конкурса „Евровизия” в Москва през месец май. На финала за нея гласуваха 55,52% от зрителите.
Втора в надпреварата с 11.74% остана беквокалистката във „Вечерното шоу на Азис” Поли Генова с парчето „One lifetime is not enough”. Трета е Мариана Попова с песента „Crazy”, събрала едва 8,45% от зрителския вот чрез SMS-и.

Красимир Аврамов се завръща ударно на родна сцена.  След като превзе Лос Анджелис и стана носител на музикалните награди на култовия град за 2005-та, той изнесе самостоятелен концерт в залата на Оскарите – “Кодак тиътър” и стана равен с много холивудски звезди, Краси е амбициран отново да се докаже у нас и в Европа. Преди конкурса обаче се появиха и слухове, че благодарение на богат спонсор си е купил предварително победата.
 
В “Илюзия”, която е авторска песен на Аврамов и на американския му продуцент Уилям Табану, участват световноизвестната чернокожа цигуларка Керън Бригс, нашият кавалджия Теодоси Спасов и народната певица Цветанка Варимезова. Във видеоклипа пък може да видим като екранна партньорка на певеца топ-манекенката на “Визаж” Биляна Йотовска – Мис “Секси дупе” на 2008. 

Специален гост на конкурса "Българската песен в Евровизия" бе Филип Киркоров, който изнесе нещо като реецитал, докато се гласуваше за тазгодишния победител, който ще ни представя в Москва през май. Роденият във Киркоров изпя 5-6 парчета, сред които бяха "Карнавал", "Поцелуй" и "Бай Бай". /БЛИЦ