Дебютният сингъл на новата звезда на българската музикална сцена Joanna Dark е продуциран от Deep Zone Records и носи заглавието “Целувка за сбогом”.
За него певицата получава подкрепа от едни от най-успешните изпълнители у нас в момента – музиката е дело на хитмейкърите от Deep Zone, а текстът е на Миро (екс-КариZма). Въпреки, че това е първият й самостоятелен хит, тя е добре позната на всички у нас – Joanna Dark е Йоанна Драгнева, ТВ водещ и певица на Deep Zone Project, с които успя да си извоюва международна популярност.

Видеоклипът към песента “Целувка за сбогом” може да се види на 18 март по MAD TV. Режисьор на лентата е Доби Николов – също млад професионалист, все още студент по режисура в НБУ.
“Избрах да добавя Dark към името си, тъй като тази дума носи страхотна индивидуалност, борбеност и успех - неща, които са присъщи за мен, или към които се стремя”, обяснява Йоанна. Освен това, в соловите си парчета ще разкрия и “по-тъмната” страна от себе си – повечето песни, които изпълнявам с Deep Zone в момента са по-закачливи, весели и парти. В тях аз съм такава, каквато, хората ме познават от страхотните партита, които правим с тях. Joanna Dark ще разкрие емоциите и чувствата на истинската Йоанна”, пръдлъжава младата певица. /БЛИЦ