Заредена с много емоции и подаръци за своята малка принцеса Марая, фолкдивата Мария се завърна от едноседмична почивка в Тайланд. Тя е готова напълно да се отдаде на задълженията си в журито на “Music Idol 3″. Мария обещава и занапред да бъде строга с кандидатите за слава, но и справедлива с тях.
Вече има няколко фаворита, които се надява да преминат успешно през малките концерти и да покажат гласовите си възможности във финала на музикалното състезание.

Едноседмична почивка в Тайланд си подари Мария след първия тур на музикалното риалити “Music Idol 3″. Дни след като приключиха кастингите в България и Македония и бяха избрани претендентите за музикални идоли през третия сезон на шоуто, журиращата певица и съпругът й отлетяха на Изток. Най-женският празник, 8 март, Мария и Митко посрещнаха в традиционен тайландски ресторант на остров Пукет. Тържественото меню включваше различни екзотични ястия, типични за азиатската кухня, които не се понравиха на певицата и затова Мария предпочете добре познантите й европейски блюда.

В Тайланд звездата на телевизия “Планета” се отдаде на плажни удоволствия и направи първите си слънчеви бани за тази година. Мария не пропусна да изпита и удоволствията от СПА-процедурите, съобразени с традициите и тайните на Изтока. Единствено не се реши да посети някоя от многобройните ферми за крокодили, с които остров Пукет се слави. /БЛИЦ