Мис София 2018 Марина Георгиева е съучастник в крупен обир на банка. Красавицата се е преобразила като монахиня, но въпреки ангелския си вид, тя се оказва истински герой от крими средите.
Преди всички да сте притаили дъх, ще ви успокоим, че това всъщност е сюжетът на късометражния филм, в който брюнетката участва.

В него се вижда, че тя, заедно с партньора й, са сложили расо и задигат крупна сума от банка. По-интересното обаче е, че в цялата суматоха се стига до смъртта на един не толкова невинен джебчия, случайно попаднал на грешното място в грешния момент. Загиналият в лентата в реалният живот всъщност е гаджето на Марина, с когото вече 3 години са заедно.

"Кражба" - филмът, с който участваме в конкурса на Nu Boyana Film Studios за 24 часа да се заснеме, обработи и предаде от 3 до 5-минутен филм". Това гласи коментарът на Георгиева, който придружава видеото. 

Звукът и специалните ефекти са дело на влогъра Павел Колев, чиито фенове непрестанно се множат. Сценарист и режисьор на филма е Юлиан Рачев.