Преди няколко седмици шеф Иван Манчев събра близки и приятели на изискан коктейл по случай представяне на новата си книга „Кошмари и мечти“. На партито обаче се появил и неговият колега шеф Борис Петров, който нашумя покрай изявата си в последния сезон на „ВИП брадър“. Наш репортер разбра, че всъщност кулинарът не е бил сред поканените.
Преди началото на събитието репортер на „ШОУ“ дочу разговор между Таньо Шишков, който е дясната ръка на Манчев, и Деси Цонева. Двамата обсъждаха шеф Петров, за когото Деси попита дали е канен. Реакцията на Шишков бе показателна. Уви, малко по-късно на вратата се изтърси и самият Петров. Той поздрави колегата си кулинар и дори даде 30 лева за книгата му.

Явно Петров не асимилира колко е недолюбван от своите колеги. Или пък се опитва да изчисти имиджа си и да стопи ледовете с известните готвачи.?! Факт е обаче, че е аутсайдер в кулинарните среди. Има твърдения, че това се дължи и на изискания му ресторант, който е посещаван от заможни политици и бизнесмени, което дразни особено много конкурентите му.

Отношението на Манчев към Петров е съвсем логично. Устатият готвач многократно е плюл по него и предаването „Кошмари в кухнята“, което води Манчев.

„Манчев няма капацитета на Гордън Рамзи, няма философията му. За Манчев беше много важно да се показва по телевизията. Той не е готвач. Той е мениджър. Неговата цел беше да мине на всички нива“, коментира шеф Петров в интервю за „ШОУ“ преди време. А негативните му коментари не са единствено към Манчев. Той не се разбира с нито един от корифеите на черпака.

На ВИП коктейла на Иван Манчев забелязахме неговите колеги Таньо Шишков, Ути Бъчваров, Виктор Ангелов, тв водещата Галя Щърбева, Деси Цонева, Славена Вътова, Ники Кънчев и др. След като никой не удостои шеф Петров с повече от две приказки, той бързо се изниза и напусна събитието.

ЧЕТЕТЕ ТАЗИ И ОЩЕ ГОРЕЩИ НОВИНИ В НАЙ-НОВИЯ БРОЙ НА ВЕСТНИК "ШОУ", КОЙТО ВЕЧЕ Е НА ПАЗАРА!