Венета Райкова се показа на бял свят за първи път след раждането. Петият рожден ден на "Горещо" наистина беше по- горещ от всякога. Предаването" посрещна юбилейния си рожден ден в клуб Black Label, разказва vip-bg.info.
 Водещата Венета Райкова припкаше като кошута и взе поне 10 интервюта от гостите си. Навъртя поне 10 километра. Николета Лозанова и Андреа не пропуснаха да си разменят ласки и да се опипат за пред камерите. Те си вдигнаха рокличките пред папараците. След разрязването на тортата облизаха сметаната и ягодите от нея по доста предизвикателен начин. Бони извика Тишо да се присъедини към Венета за да може пред камерите да му връчи тампони за уши за да не чува рева на бебето, а Къци Вапцаров й подари великата си творба " Секс за душата". Мира Добрева и Жоро Торнев й връчиха на устата водеща готварска ръкавица за да се пази от "горещото". Плеймейтката Златка пристигна с приятеля си Благой Иванов, та никой не посмя да се задява с нея. .

На партито дойдоха и бизнесдамата Ваня Червенкова, която преди часове бе кацнала с полет от Москва, Кеворк Кеворкян, лидера на Атака - Волен Сидеров, журналистката Кристина Патрашкова, Марта Вачкова, Маргарита Михнева и Янчо Таков, Жорж Ганчев, Меги Савова, Юлияна Дончева и много други. /БЛИЦ