Lamborghini отдавна са доказали, че знаят рецептата за бързи коли, по които около 90% от населението да точат лиги. Италианските дизайнери никога не са се задоволявали с построяването на прилична кола, те играят за шедьовър или изобщо не се опитват, ето защо дори и най-грозната италианска кола (Multipla продължава да се води творение на сатаната, следователно няма да я броим) може да бъде по-красива от всяка друга извън Италия.

И докато абсолютно всички са подготвени за следващия италиански бестселър, изпълнителният директор на компанията Стефано Доменикали се чуди в коя посока да поеме и къде да фокусира силите на техниците:
1. Производството на седан
2. Производството на хиперкола Все пак е труден избор и наистина признаваме, че тук бихме били със смесени чувства. Колкото и странно да бъде, 4-местен Lamborghini ще даде това, което много милионери искат - място за още повече жени. От друга страна не трябва да забравяме, че Ferrari си имат LaFerrari, a Lamborghini все още се бавят в битката за хиперавтомобили, макар и тяхната формула винаги е била екзоскелет и двигател за теглене на влакови композиции.

Autocar пък са заявили, че италианците вече разработват 4-местния седан и с него се надяват да поставят липсващото звено между суперколите и SUV-то си в лицето на Urus. 

Източник: men.hotnews.bg