Преди дни известната моделка и майка на двама сина Паулина Порижкова чукна 56, но гледайки последната й снимка, човек трудно може да повярва, че е толкова възрастна.

Неостаряващата хубавица позира за чешкия Vogue и не се притесни да покаже най-интимните части от тялото си, пише Daily Mail.Фотосесията се състоя в апартамента й в Манхатън. Пред обектива Паулина позира с разпусната коса и минимални количества грим по лицето. Облечена е с прозрачно боди, което не прикрива почти нищо от прелестите й.Красавицата се снима за първи път за Vogue през 1981 година.„Близо 40 дни след първата ми (немска) корица на Vogue, когато бях на 16, ето я и новата. Може би това беше една от най-забавните и закачливи фотосесии в живота ми”, признава тя.


 
Пикантният кадър се появи в профила й в Инстаграм и в акаунта на главния редактор на чешкия Vogue. А интернет потребителите не крият възхищението си и отбелязват, че корицата има шансове да стане най-добрата в историята на списанието.
 
Паулина не само че не остарява, но и отново тръгна по срещи. 30 години тя бе омъжена за лидера на The Cars Рик Оцасе.  През 2017 г. двамата се разделиха, а през 2019 г. съпругът й, с когото не успя да се разведе, почина.Блондинката отбеляза, че не й е лесно да излиза на романтични срещи с мъже, но признава, че с годините сексът става все по-хубав.