Две години след като Меган Маркъл напусна адвокатския сериал „Костюмари“ (“Suits”), за да се превърне в британска кралска особа, феновете ѝ получиха възможност да надникнат в отношенията ѝ с останалите актьори.
 
Патрик Адамс, който играе мъжа, в който героинята на Меган е влюбена цели 7 сезона, сподели няколко невиждани досега нейни снимки по повод края на сериала.
 
В Инстаграм той заяви, че според него това бил уместен начин да сложи „край на една ера“.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Patrick Adams (@halfadams) on


 
„Тази седмица последният епизод на „Костюмари“ ще бъде излъчен и близо 10-годишното пътешествие, на което всички ние бяхме заедно, най-накрая ще приключи“, сподели той.

„Така че ми изглежда правилно да пусна няколко снимки в следващи дни от ранните епизоди. Тази снимка е от първия път, когато влязох в образа на Майк Рос“, написа той за една от снимките.
 
Следват серия от фотоси, на някои от които се вижда Меган в облеклото, превърнало се в нейна запазена марка в сериала – пола с висока талия и бяла риза.
 
На друга снимка, тя е под чадър, а на трета е на бюро, позирайки за камерата.
 
Най-любопитната безспорно е тази, на която е в компанията на своята червенокоса колежка Сара Рафърти и е легнала на пода с вдигнати нагоре крака.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Patrick Adams (@halfadams) onПревод и редакция: БЛИЦ