Светският лъв Денди най-после успя да пооправи затъналите си финанси.
 

Ексцентрикът, който напоследък го е ударил на хазарт и все кисне по казината, е успял даспечели цели 50 бона на комар. Денди ударил кьоравото от случаен баровец, който пожелал да играе със светската персона, но загубил. Парите вече били в сметката му и писателят харчи щедро от без труд спечелените пари, пише „Таблоид“.
 
Пишман аристократът напоследък доста го бе закъсал с парите и понеже никога не е имал друга работа, освен тази да се прави на оригинален тук-там, в продължение на месеци в джоба му нямаше пукната стотинка. Репортер на „Таблоид“ дори засече странния тип да пие бира от пластмасова чашка на изкорубена пейка в парка в съмнителна компания. В крайна сметка Денди сега бил доволен, че поне има някой лев в джоба, пък наесен се надявал да го поканят за коментатор в риалитито „ВИП Брадър“ и да набави следващия транш оттам.
 
С лесните пари Денди вече си е купил два нови лъскави костюма и верижки, с които редовно украсява реверите си. Естествено, всеки ден светската персона си набавя и първокачествен алкохол, тъй като има сериозна слабост към чашката и редовно се накисва, покани ли го някой на светско парти.