Почти цяла година Анджелина Джоли се криеше от папараци и фенове, а журналистите през това време измисляха какви ли не небивалици за здравето ѝ. Все пак актрисата преживя тежка раздяла и съдебно дело. Но ако в миналото сме улавяли само редки появи на Джоли пред публика, то сега тя застава пред камерите все по-често.

Създава се впечатление, че тя най-накрая се е оправила след тежкия си развод и е готова да покорява нови върхове.  

През изминалите дни заедно с децата си тя се появи пред обществото за своя дългоочакван филм "Първо те убиха моя баща: Спомените на дъщеря на Камбоджа".  
Папараците посрещнаха Джоли още на летището: яркочервеното ѝ червило и ослепителната усмивка веднага покориха журналистите. Джоли бе облечена стилно и хармонично.  


На премиерата актрисата се появи пред журналистите в разкошна рокля на Dior. Мило жълто цвете допълваше образа на всеки един член от нейното семейство. Специално внимание журналистите обърнаха на Вивиан, малката дъщеря на Джоли, която, съдейки по всичко, копира стила на по-голямата си сестра Шайло, обличайки се като момче.  

Всъщност сред знаменитостите отдавна се забелязва тенденцията децата да бъдат отглеждани като транссексуални. Те нямат нищо против децата им да се изразяват сами, обличайки се в дрехи, които маркират противоположния пол. Може Анджелина да е точно от тези майки. Така или иначе, Джоли и децата изглеждаха вълшебно. Заради елегантната ѝ рокля Анджелина дори бе определена за принцеса.  


Докато Анджелина се наслаждава на своите появи пред обществото, медиите продължават да тръбят за отношенията ѝ с Пит, благодарение на които уж актрисата е направо трудно да бъде позната.  


Ситуацията бе усложнена и от журналиста Ян Галперин, който разказа за среща на бившата звездна двойка преди няколко месеца: "Брад направи крачка напред. След това те се хвърлиха в обятията един на друг. Имаше много сълзи".  


Говори се, че никой от обкръжението на актьорите не е вярвал, че те някога ще се съберат отново. Анджелина била твърде ядосана на Пит и решила да скъса с него завинаги. Трябва само да си спомним колко обвинения тя отправи по негов адрес.  


Журналистите също обаче твърдят, че Брад и Анджелина са разбрали, че разделени ще им е много по-зле, затова те са решили да преодолеят всичките си проблеми.  Превод и редакция: БЛИЦ