Феновете на 34-годишната моделка на бельо Риан Сагден от Манчестър, Великобритания, отдавна са свикнали с нейните пикантни фотографии.

Но на последната си снимка момичето успя да впечатли и най-упоритите, представяйки се в ново много горещо дантелено боди.

Моделката позира в банята, показвайки тюркоазен тоалет, който е изключително откровен.Риан е споделила към фотографията новината за това как е гледала новия сериал "Бриджъртън" и как дрехата й се вписва по дух към костюмите от онази епоха.

А в коментарите е имало оживена дискусия. Последователите са започнали да спорят дали дантелата има мрежеста опора с телесен цвят или не, тъй като степента на неприличност на снимката зависи от това.Поклонниците също така останаха във възторг от визията на британката: "Боже мой, прекрасна си, както винаги", "Изглеждаш превъзходно".Риан, която има 446 хил. последователи в Instagram, е омъжена за съпруга си Оливър Мелър, британски актьор и бивш личен треньор.

Моделката често качва общи снимки и споделя планове за бъдещето. Например двойката наистина иска да има бебе, но, за съжаление, досега всички предишни опити за ин витро оплождане са били неуспешни.

Превод и редакция: БЛИЦ