Извънредното положение в Къщата принуди Big Brother да отмени номинациите от миналата седмица. Причината за това решение е арогантното поведение на някои от Съквартирантите. Въпреки че елиминации няма да има довечера, зрителите ще изиграят главна роля в днешния епизод на VIP Brother "Женско царство". Каква ще бъде тя и какви изненади са подготвили VIP-овете ще разберем довечера.

Извънредно щастлива новина от двореца Кенсингтън за принц Хари и Меган Маркъл!

Дори през почивните дни Кулагин не остави покой на Съквартирантите си, нито на Big Brother. Валентин не спира с провокативното си поведение, което все повече се разгръща, а останалите в Къщата все по-малко го толерират. Търпението на всички е подложено на сериозно изпитание, в което някои ще се провалят, а до къде ще стигнат други и какви методи за емоционално оцеляване ще изобретят Съквартирантите, тепърва предстои да видим. 

В днешното включване от студиото на Big Brother гост - коментатори ще бъдат психологът Ани Владимирова и журналистът Мариян Станков - Мон Дьо. Какво имат да кажат те за Къщата и как феновете ще се намесят в случващото се във VIP Brother, ще стане ясно тази вечер.