Наскоро Дженифър Лорънс призна, че толкова се натряскала преди премиерата на най-новия си филм, че приличала на „готик кралица на крек“. Затова не беше чак толкова голяма изненада актрисата да бъде забелязвана постоянно с чаша шампанско в ръка по време на раздаването на наградите „Оскар“, съобщава „Дейли Мейл“.
27-годишната носителка на статуетката събра погледите, след като не пропусна нито една от предложените ѝ чаши шампанско по пътя към наградите в Холивуд. Алкохолът обаче ѝ дойде в повече и в един момент тя не можеше да намери мястото си. Затова реши да придърпа роклята си нагоре, да вдигне крак и да прескочи седалките. През цялото време не изпускаше чашата.
 
Все пак блондинката не пропусна да поздрави много от своите колеги в бранша като Стивън Спилбърг, Уди Харелсън, Кристофър Плъмър и Мерил Стрийп. В крайна сметка се „приземи“ на седалката до колежката си Ема Стоун и двете доста се кикотиха по време на церемонията.
 
Дженифър беше облечена във великолепна златиста рокля на „Диор“ с тънки презрамки. Тоалетът ѝ се допълваше от дизайнерски чанта и обувки с камъни.
 

Превод и редакция: БЛИЦ