Така се размразява месо без да губите полезните му свойства
Ако действаме неправилно, продуктът може да стане гумен и безвкусен
Вероятно мнозина са се сблъсквали с проблема, когато гостите са почти на прага, а още не е минало достатъчно време за размразяване на месото. Как да действаме в този случай, за да увеличим максимално запазването на хранителни вещества в продукта? В крайна сметка, ако месото се размрази неправилно, може да стане гумено и напълно безвкусно!
Невероятно! 90-годишна баба с 4 млн. абонати пусна маска за еластичност на гърдите (СНИМКИ)
Най-често срещаните до момента методи на размразяване са следните:
- Микровълнова фурна.
- Вода.
- Вакуумна опаковка.
- Хладилник.
Нека да поговорим за всеки един от тези методи за размразяване на месо или риба.
Как да действаме, за да увеличим максимално запазването на хранителни вещества в продукта, научете в jenata.blitz.bg
Последвайте ни
2 Коментара: