Вероятно мнозина са се сблъсквали с проблема, когато гостите са почти на прага, а още не е минало достатъчно време за размразяване на месото. Как да действаме в този случай, за да увеличим максимално запазването на хранителни вещества в продукта? В крайна сметка, ако месото се размрази неправилно, може да стане гумено и напълно безвкусно!

Невероятно! 90-годишна баба с 4 млн. абонати пусна маска за еластичност на гърдите (СНИМКИ)

Най-често срещаните до момента методи на размразяване са следните:

- Микровълнова фурна.
- Вода.
- Вакуумна опаковка.
- Хладилник.

Нека да поговорим за всеки един от тези методи за размразяване на месо или риба.

Как да действаме, за да увеличим максимално запазването на хранителни вещества в продукта, научете в jenata.blitz.bg