Кариерата на Цветелина Грахич рязко пое в низходяща посока, откакто се раздели със Слави Трифонов. В очакване на покани за работа тя е свалила хонорара си с 1000 лева, но пак нямало кой знае колко желаещи да я слушат, твърдят запознати.

За момента Грахич има средно едно участие седмично, а интересът към нея спада с всеки ден, в който не е в национален ефир. Сериозна заслуга за това има фактът, че като част от „Ку-Ку Бенд” тя често вървеше в комплект с колегата си Борис Солтарийски, а сега вече няма право да пее с него. Твърди се, че вместо 4 бона, колкото взимала, докато била със Слави, вече искала по три, надявайки се, че по-ниската сума ще донесе повече оферти за работа.


От тази „промоция” не губи нищо, защото като неин шеф Дългия е прибирал половината й хонорар, а сега босненката не дели парите с никого. Дори и с 4 участия на месец, тя пак взима 12 000 лева, но с тях трябва да плаща на композитори, текстописци и студиа за звукозапис, да финансира клипове и не на последно място – да си купува сценично тоалети. В крайна сметка разходите на певицата ще се окажат много по-големи от приходите, писа „Уикенд“.

За нейно разочарование, поканите за участия съвсем не са толкова много, колкото очаквала, тръгвайки си от „Ку-Ку Бенд”. За момента тя обявява изяви в градове като Дупница и Китен, но излизанията й пред публика се броят на пръстите на едната й ръка. Наскоро Грахич се похвали, че откакто сама си е шеф, телефонът не спира да звъни и я заливат с покани. Фактите обаче сочат, че тези думи са меко казано пресилени.

Според хората в „Ку-Ку Бенд”, Грахич най-вероятно ще бъде последвана от съдбата на други техни колежки, напуснали групата и по този начин загробили кариерата си. Най-яркият пример е Деси Добрева, която беше любимка на Слава, но след като скъса договора си с него, едва ли има човек в държавата, който може да запее и една нейна песен. Другата, която се мъчи без Дългия и горчиво съжалява, че го е напуснала, е Нели Петкова. Откакто е сама, тя непрекъснато записва нови песни и дава интервюта в медиите, надявайки се да създаде интерес към себе си, но нищо не се получава. Единствената бивша изпълнителка на Трифонов, чиято кариера върви, е Алекс Раева. Но дори и нейните успешни изяви не са като певица, а като тв водеща.