Още 12 воини влязоха в приключението на живота си и станаха част от третия сезон на „Игри на волята: България“. 

БЛИЦ вече ви показа пълен СПИСЪК с участниците от третия сезон на риалитито, които влязоха в първия ден на шоуто


Новите участници допълниха племената в най-екстремния телевизионен формат и се изправиха в първата капитанска битка за сезона, още със стъпването на Арената.

Тунингована леля скри шапката на всички в "Игри на волята" СНИМКИ

Плуване в студените морски води, преминаване през тежки препятствия, копаене в пясък и игра за ловкост и търпение определи водачите на Бойците, Шампионите и Приключенците.

По въжен тролей до Арената, към Бойците долетяха снайперистът от Българска армия с пет мисии в Афганистан – Мартин, и създателят на известната анимация „Българ“ - Неделчо.

Създателят на "Българ" влезе в "Игри на волята" и се закани на всички батки СНИМКА

Двете дами, които посрещна племето след нощта на пустия плаж са държавният служител с предизвикателна визия и тежка лична история – Соня, и момичето, което мечтае да бъде част от редиците на МВР – Станислава.

Шампионите приеха в отбора си ултрамаратонеца и ски-бегач с казахстански произход, който е участвал на Олимпийските игри в Сочи 2014 година – Андрей, и тестовия пилот на автомобили с бивша футболна кариера – Александър.

Племето се разрасна с две дами, които усилено се занимават с културизъм и са носителки на титлата „Бикини фитнес“– Габриела и Елена.

Приключенците приветстваха младия одитор, израснал в Лондон – Валентин, и културистът, живял в САЩ – Рабухчиев. Красивата част от племето се подсили от студентка по право Семира, която има иракски корени, и чаровната Милена, в чиито вени тече българска и грузинска кръв.

Капитанските битки се превърнаха в истинско изпитание за духа и тялото на претендентите. Но правото да носят първи тази титла извоюваха Неделчо от Бойците, Андрей от Шампионите и Паулина от Приключенците.

Ето и новите 12 участници, прекрачили прага на "Игри на волята" във втория ден от риалитито: