Лятото е на прага, а с него и приключенията, екскурзиите, летните партита и емоции. За някои, то ще е още по-вълнуващо, тъй като ще са в плен на любовта.
Дева
През пролетта и лятото на 2018 г. девата излиза от черупката си и започва да прекарва много време с близки и приятели. Отделят много време за забавления и купони, а скоро ги очаква и ново запознанство. В момента девите притежават такава харизма, която привлича като магнит околните. Флиртовете ще се превърнат в нещо по-сериозно и ако сте родени под този знак, съвсем скоро ви очакват романтични срещи, като от филмите.


Това е девизът на всяка зодия по време на връзка

Везни
Пролетта не беше много успешна за везните в интимен план, но съвсем скоро колелото ще се завърти. Единственото, което трябва да направят е да не се отдават на негативните емоции, а да се завърнат към себе си – да общуват повече, да се борят за каузите, в които вярват. Везните ще срещнат своята нова тръпка на място, на което извършват доброволческа работа, на протест или на някаква друга социална активност.

Жените от тези зодии могат да разведат всеки мъж

Козирог
През пролетта козирозите търсиха себе си, отделиха време за себепознание и се заредиха с оправдано самочувствие. Ако сте родени под този знак, звездите ви съветват да покажете на света колко страхотни сте това лято. Увереността е секси и привлича като магнит. Ще се радвате на много обожатели, а ще има един по-специален, който ще превърне и есента ви във вълшебна.

Огромен късмет очаква 3 зодии през юни, проверете сред тях ли сте!

Водолей
Пролетта изтощи емоционално водолеите, тъй като тогава те претърпяха много промени. Възможно е в момента да не им е до срещи, но пък драматичните събития ги направиха и доста по-издържливи. Лятото обаче ще им даде нови сили и ще е доста по-спокойно. Ще имат доста възможности да почиват повече, да пътуват, да купонясват и на някое от тези места ще срещнат специален за тях човек.