Разводът на актьора Кевин Костнър и съпругата му Кристин Баумгартнер беше финализиран, съобщи АП. 

Костнър и Баумгартнер са окончателно разделени от петък миналата седмица - девет месеца, след като Баумгартнер подаде молба за развод, обяви съда в Санта Барбара. 

Грозен развод за Кевин Костнър, не може да изгони жена си

В първите месеци след раздялата си Костнър и Баумгартнер са имали съдебни спорове относно попечителството над децата им и издръжката. Двамата са постигнали споразумение през септември миналата година.

Начален Бонус до 1500 лв. за Онлайн Казино Игри от efbet!

Попечителството над трите им деца - двама сина на 15 и 16 години и дъщеря на 13 години, е споделено. През септември съдът задължи Костнър да плаща малко над 63 000 долара месечна издръжка за децата. Първоначално Баумгартнер искаше около 175 000 долара месечно.

Двойката води ожесточена война за всичко - от твърденията, че Кристин е похарчила 100 000 долара за пластини операции, до това при кого ще останат тенджерите, леглото и дори кучето.

Красива адвокатка разведе Кевин Костнър! СНИМКИ

Кевин Костнър, който е на 69 г., и 48-годишната Кристин Баумгартнер, модел и дизайнер на чанти, започнаха връзката си през 1998 г. Двамата се ожениха в ранчото на актьора в Колорадо през 2004 г. Това беше втори брак за Костнър. 

Актьорът е познат с участията си в сериала "Йелоустоун" и филмите "Танцуващият с вълци", "Бодигард" и "Бул Дърам", за които е и носител на награди "Оскар" и "Еми".

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук