Съвсем наскоро от jenata.blitz.bg съобщиха бомбата, която британският принц Уилям хвърли. Той говори за това какви психологически проблеми го мъчат, а и намекна за бебе №4 в кралското му семейство. Непосредствено преди това от jenata.blitz.bg ви разкриха кои са премълчаваните тайни във връзката на британския принц Уилям и съпругата му Кейт Мидълтън

Доказателство за това са и последните снимки на кралското семейство, които обаче издадоха куп пикантни тайни за случващото се помежду им.

Преди време пък от jenata.blitz.bg ви разкриха, че нещо супер необичайно се случва с принц Уилям и Кейт Мидълтън, а в основата на това се оказаха принц Хари и бременната му половинка Меган Маркъл.

Сега обаче самата херцогиня на Кеймбридж направи супер неочаквано признание. Това, което Кейт издаде е успяло да остане скрито години наред.

Признанието й дойде по време на посещението й в Лондонския колеж. Там тя отдели специално внимание на Лабораторията по неврологично развитие на UCL. Кейт Мидълтън разкри дълго пазената си тайна пред професора по невробиология Амон Маккори.

Но каква толкова голяма тайна бе разкрита лично от херцогинята на Кеймбридж ще научите на jenata.blitz.bg