Само преди няколко часа се проведе церемонията по връчването на 91-те награди "Оскар" в Лос Анджелис. Както винаги това е дефиле и опит на известните дизайнери да облекат най-големите звезди, които да представят хитовите модели от колекциите им. И това преминаване по червения килим обаче не се размина без гафове. 

Някои звезди буквално шашнаха всички с визията си, а много от зрителите и киноманите се зачудиха как въобще са се съгласили да облекат подобни тоалети. 

Голотия, пошли деколтета и скандално много плът - това са най-шокиращите рокли по време на "Оскарите" през годините (СНИМКИ)

Перушина, лъскави платове, скъсани минижупчета и флоралните десени, като за разходка по плажа бяха само част от неуместните решения на дизайнерите, с които да се покажат известните актриси. 

Някои от дамите, дефилирали на церемонията бяха с рокли, от които се виждаха не само гащите им, но и други интимни елементи от тялото им. Други пък толкова бяха прекалили с опита си да са екстравагантни, че цъфнаха с гащеризон, чиято яка покриваше лицето им и никой не можеше да установи кой всъщност е сгафил с тази визия. Трети пък бяха решили да комбинират официална сатенена бална рокля с жълти джапанки. 

Дизайнери шокираха публиката на ревю в Ню Йорк! Връща ли се на мода девственият пояс?!? (СНИМКИ)

Липсата на сутиени, макар и при по-възрастните дами, посетили церемонията също е плашеща тенденция. 

Вижте най-скандалните изцепки и нелепи тоалети на церемонията по връчването на наградите "Оскар" на jenata.blitz.bg