Жителката на индийския град Джаму е отслабнала с 35 килограма за година и четири месеца. Тя е разказала за тайните на своя успех пред Times of India.

20-годишната студентка Ея Хаджурия е страдала от високо кръвно налягане от 18-годишна възраст. В пиковия си момент тежи 97 килограма.

През първата година от следването си в колежа тя осъзнава, че наднорменото ѝ тегло затруднява избора ѝ на дрехи и се чувства нещастна. Тогава тя решава да промени начина си на живот.

Хаджурия се занимава със спорт рано сутрин и обикновено изяжда една ябълка преди тренировка. След заниманията момичето пие чаша зелен чай, а понякога и мляко.Сутрин студентката предпочита прости ястия като булгур, овесени ядки, сезонни зеленчуци и други. За обяд Хаджурия яде малко хляб с много зеленчуци и супа от леща.

Обича извара, тъй като е богата на протеини. Индийците обаче вечерят доста рано - до седем часа вечерта през лятото и до шест часа през зимата.

Индийката смята, че основната тайна на отслабването е в постоянството. "Всяка сутрин тичах. По време на менструацията, когато не мога да тичам, ходя пеша. Танцувам в стаята си, докато не се изпотя. Правя и високоинтензивни тренировки вкъщи. Вечер карам колело и скачам 200-300 пъти", уточнява тя.Хаджурия подчертава, че трябва да обичате храната, която ядете. Тя отбелязва, че ако успеете да отслабнете с четири или пет килограма, е невъзможно да спрете.

Превод и редакция: БЛИЦ