Специалният агент на ФБР Фокс Мълдър от сериала Досиетата Х, изигран от талантливия актьор Дейвид Духовни, дълги години вярваше в свръхестествените явления и съществуването на извънземни. Въпреки това, както се оказа, неговият хумор не напусна актьора в реалния живот. 

От самото начало на участието си в Досиетата Х Фокс Мълдър е привърженик на идеята за съществуването на извънземни и неидентифицирани летящи обекти (НЛО).

Офисът му в сериала беше украсен с плакат със снимка на НЛО и фразата „Искам да вярвам“. Докато неговата партньорка Дана Скъли беше скептична към тези идеи.

Въпреки това, както се оказа, Дейвид Духовни в реалния живот възприема цялата тази мистика с хумор.

С появата на авторитетни доклади за неидентифицирани въздушни явления (UAP) и изслушването на свидетелствата на Конгреса за тях, актьорът реши да сподели необичайните си теории.

1500 лв. Казино Бонус за Нови Клиенти на efbet.com

На събитие в подкрепа на жертвите на горските пожари в Мауи, Дейвид Духовни и колежката му актриса Натали Моралес създадоха вирусен клип в TikTok. 

В него Духовни представя идеята за извънземни, посещаващи Земята като метафора, свързана с концепцията за „Кораба на глупците“. 

Той предположи, че извънземните, дошли на Земята, може да са или зъболекари, или перверзници от извънземна раса.

Натали Моралес нямаше как да не зададе въпроса: „Ще бъдат ли извънземните по-добри към вас, ако дойдат на Земята?“

Духовни отговори, като предположи, че са изпратили всичките си зъболекари и перверзници на космически кораб и сега обикалят наоколо в търсене на хора, които да се погрижат за зъбите и задниците им.

Духовни продължи: „Така че сега те кръжат, вдигат ни, пробиват зъбите ни и опипват задниците ни.“

Завършвайки своята теория, той каза с усмивка: „Така че, за да отговоря на въпроса ви, мисля, че те ще бъдат добри към мен, да.“

Хуморът на Дейвид Духовни представя една различна гледна точка към свръхестествените явления и извънземните същества. 

В крайна сметка „Истината е някъде там“, но Духовни вярва, че извънземните може да не са толкова страшни, колкото се представят във филми и телевизионни предавания.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук