На случайно видео на видеоблогър неочаквано бе забелязано предполагаемо свръхестествено явление. В клипа младежът, известен с псевдонима Spunkflunk, е разказвал за това, как той трябва да събере миниум хиляда последователи за потвърждение на канала му в YouTube. На пръв поглед клипове, като този, могат да бъдат намерени безброй в интернет, но именно тези кадри са приковали вниманието на потребителите.

Един от коментаторите е забелязал, че куклата, седяща на кревата зад блогъра, изведнъж започва сама да се мърда. На кадрите отчетливо се вижда как тя леко си вдига дясната ръка. 

Потребители в мрежата веднага предположиха, че куклата е оживяла. Според други, в нея се е вселил призрак или демон. Ако се вярва на трети, става дума за фалшификация и куклата се задвижва от някаква невидима нишка, да кажем рибарска корда. 

Когато авторът на канала обаче разбрал за странния детайл в клипа си, то той останал доста озадачен. По думите му, странната кукла му е била подарена наскоро от позната. Той се бил учудил от нехарактерния за мъж подарък, но все пак приел куклата и я сложил в спалнята си. За съжаление малко след това мистериозната приятелка на Spunkflunk сякаш изчезнала в дън земя и той така и не успял да я разпита за куклата и аномалията. 

Превод и редакция: БЛИЦ