С наближаването на летния сезон промоциите и бонусите на inbet.com нарастват, предлагайки още по-голямо разнообразие от изненади и допълнителни оферти.

Една от най-новите сред тях е “Арена на турнирите с игри от Spinomenal”. Тя предоставя ежедневни турнири за играчите, 200 атрактивни награди и страхотни забавления с един от световните производители на слотове - Spinomenal.

Неговите игри предлагат разнообразни възможности за забавление за всеки вкус, грабващи звукови ефекти и отлични графики, които предоставят премиум изживяване с много опции за печалби и бонуси.

“Арена на турнирите с игри от Spinomenal” е активна всеки ден от 12:00 до 23:59 ч. до 15 юни  и предоставя над 50 ежедневни награди за клиентите, събрали най-много точки в турнирите.

Освен промоция с атрактивните ТОП игри на Spinomenal, всяка седмица клиентите на inbet.com имат достъп и до редица страхотни оферти, бонуси и изненади. Една от тях е “БОНУС НЕДЕЛЯ”- МЕГА Free Spins с всеки първи депозит в неделя и Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ в понеделник за потребителите, които са се включили в нея. Офертата е достъпна всеки неделен ден от 00:10 ч. до 23:59 ч. в онлайн казиното на inbet.

С тези атрактивни промоции и бонуси, както и още много,  inbet.com предоставя изключително игрово изживяване, а в допълнение онлайн сайтът на бетинг компанията притежава най-голямото разнообразие от слотове на пазара - над 1 500 блестящи слот игри носят забавление и изненади на клиенти от цялата страна. А inbet.com разширява разнообразието на сайта си ежеседмично.

Повече информация за промоцията “Арена на турнирите с игри от Spinomenal” и останалите актуални оферти на компанията може да намерите на inbet.com.

Участието в хазартни игри крие риск от развиване на хазартна зависимост!

Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на: https://nra.bg/wps/portal/nra/gambling/responsible.gambling и на https://inbet.com/help/responsible-gambling.