Звездна прогноза направи астрологът Азарей. Ето какво пише той в личния си фейсбук профил:

Нормално е по това време на годината да е топло и горещо. Та нали днес е третият ден от горещниците посветен на Света Марина. Екстремните стойности на температурата говорят за пречистване. Те ни карат да се спрем, да преосмислим живота си, да се смирим. Нека приемаме естественото, а не да търсим само удобното.

Днес в 21:33 ч ще настъпи новолуние в зодиакалния знак Рак.

Ще имате възможности да изпитвате емоции в семейството и дома. Радвайте се на доброто сътрудничество между членове на семейството, родители или други роднини. Увеличете познанието си за своя род, традиции, история и вяра, които са превели народа ни през хилядолетията. Ще усетите засилено национално самочувствие и патриотизъм. Избягвайте преувеличение и липса на реализъм. Семейните дела и финанси ще са част от вашите мисли.

Имате потребност от домашен уют и сигурност. Занимавайте с дейности, свързани с жилището – почистване, храна, ремонт, обзавеждане, закупуване на препарати. У жените е възможно да се пробуди по-силен майчин инстинкт.

Новолунието ще бъде благоприятно за зодиите Рак, Скорпион и Риби. То ще доведе до напрежение представителите на зодиите Козирог, Овен и Везни.

По време на новолунието и малко след него (до 8 часа) е хубаво да напишете на бял празен лист вашите желания. Проверете след това, кои от тях са се сбъднали?

И все пак, нужно е и усилие от ваша страна!!!

Темите върху, които може да се фокусирате са следните:

Дом – закупуване, обзавеждане, ремонт

Фамилия и родители

Родина – патриотични подбуди

Градина, селскостопанска продукция

Желая Ви здраве и успех!

Азарей

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук