Потребители в социалната мрежа TikTok разбра смисъла на популярната в близкото минало песен "Macarena" на дуета Los Del Rio и шокира потребителите. 


Публикуваното в профила на @peakay81 видео събра над 1.2 милиона гледания и над 304 000 лайка. Оказа се, че компзоцията, която често се пуска и на деца, всъщност е за доста възрастни слушатели. 

Мъжът пита своята аудитория, коя песен от детството им е придобила друго значение, когато те са станали възрастни, отбелязвайки, че за него това е песента "Macarena". 

"Става дума за жена, младеж, който ще ходи в армията, а тя, когато го няма, си организира шведски тройки с неговите двама най-добри приятели. Няма шега. Проверете го в Гугъл. Какво е това, по дяволите!?", възмущава се авторът на клипа. 

В текста момичето разказа за своя любим, който не е могла да понася. Тя пее, че той постоянно отсъства от града, но има двама "симпатични приятели". 

Потребителите в мрежата останаха изумени от този развой на събитията. 

"Благодаря ти... развали ми детството", възмущава се един от тях. "Брато, буквално постоянно танцувахме на тази песен на сватбата ми", казва друг.  

Превод и редакция: БЛИЦ