Актрисата Шарън Стоун казва, че е била блокирана от приложението за запознанства "Бъмбъл" (Bumble), предава БГНЕС.

От онлайн платформата заявиха, че потребители са докладвали профила на Шарън Стоун, тъй като сметнали, че е фалшив. “Ало, "Бъмбъл", изключвате ли ме?” попита в Туитър звездата от филма "Първичен инстинкт" приложението, което отговаря на търсещите романтика въз основа на местоположението.

От "Бъмбъл" твърдят че вече са отблокирали акаунта на Стоун, за да може тя да се върне „обратно“.


“Доверете ни се, ние определено ви искаме в "Бъмбъл", каза Клеър О’Конър, шефка в приложението. Шарън Стоун стана известна през 80-те и 90-те години на миналия век, появявайки се в хитови филми като "Зов за завръщане", "Казино".

Една сцена във филма от "Първичен инстинкт" от 1992 г. стана нейна запазена марка, когато тя кръстоса няколко пъти краката си по време на разпит. Само че огнената Шарън беше с къса бяла рокля и без бельо… Актрисата се е омъжвала два пъти – първо за продуцента Майкъл Грийнбърг, а след това журналиста Фил Бронстайн, с когото се разведе през 2004 година.

Стоун говори публично в миналото за запознанства. През 2014 г. тя каза, че е "на разположение за запознанства".

По време на токшоу миналата година тя каза на водещия Джеймс Кордън и другия гост Елтън Джон какво търси у един мъж.

"Харесвам ги високи", каза тя.

"Надявам се, че ще намерите вашата половинка”, каза О’Конър на Стоун, след като "Бъмбъл" отблокира акаунта ѝ.

"Бъмбъл" е приложение за запознанства, което свързва потребителите, които търсят романтика, приятелство или нещо между тях.

Потребителите могат да филтрират кого искат да срещнат според пол, възрастов диапазон и разстоянието, на което са готови да пътуват. Ако двама потребители “се харесват” един друг, те “съвпадат” и могат да започнат комуникация.