Наближават празниците и съпътстващата ги еуфория покрай подаръците. Всички се суетим за едно - какво да подарим на най-любимите си хора.
Добре знаем, че не цената е важна, а качеството и най-вече сантименталната стойност на подаръка. 

Ето и няколко лесни предложения за коледни подаръци:

1. Кошница с деликатеси
Винаги може да изненадате любимите си с една красива и голяма кошница, която да е пълна с френски сирена, хубаво вино, лакомства и чай. Този подарък няма да остане за спомен, но пък е идеален, ако не сте избрали нещо друго.

2. Гифт карта
Много практичен, лесен и бърз подарък. Без значение дали става дума за храна, дрехи или за техника, този подарък е един от най-широко разпространените в последно време.

3. 3D printing pen
Свежа идея е 3D принтинг химикалка, с която може да рисувате в 3D пространството. Тези химикалки вървят от 20 до 100 лв. според модела. Всички идват с необходимите за тях консумативи, а когато свършат, лесно могат да се закупят допълнително. Изисква се малко време да свикнете с тези химикали, но след това можете да правите много интересни неща. Тази химикалка е доста добър подарък и за деца, тъй като това е много по-интересен начин за рисуване, а и ще развие креативната страна у тях.

4. Power bank
Друга добра идея за подарък е power банка. Хората постоянно са в интернет с телефона си, използват приложения, играят игри, контактуват в социалните мрежи. Батериите на телефоните се изпаряват много бързо, затова ако близките ви разполагат с такава банка, ще могат да зареждат мобилните си устройства навсякъде и по всяко време.

Източник: vesti.bg