В Лондон се проведе церемонията по връчването на наградите на Британската академия за кино и телевизионни изкуства BAFTA, на която присъства и 20-годишната дъщеря на Джони Деп и Ванеса Паради.  

Моделката, актриса и дъщеря на знаменити родители успя да изпъкне на фона на останалите звезди и да привлече вниманието към себе си. 

Лили-Роуз Депо накара да се говори за нея, обличайки се в доста екстравагантен тоалет, през който се виждаше всичко, което човек си поиска. 

Момичето се появи на червения килим в черен комбинизон и прозрачно горнище на пелерина, пише в. "Мирър".

Лили обаче бе решила да направи и без това доста откровения тоалет още по-провокативен. 

Момичето бе забравило да си облече долно бельо, демонстрирайки пред всички своето най-мило. 

Моделката без притеснение позираше пред камерите и се наслаждаваше максимално на вечерта. 

Пикантните кадри бързо обиколиха социалните мрежи. И звездната дъщеря, която прилича едновременно и на мама, и на тати, не бе обект само на ласкави коментари. 

Моделката бе сериозно разкритикувана заради развратния ѝ вид. "Щом не е популярна, значи трябва да се съблича?", пита един от тях. 

"Когато талантът не говори сам за себе си, трябва да се показва тяло", пише друг. 

За най-добър филм по време на церемонията бе наградена лентата на режисьора Сам Мендес "1917". Наградата за най-добра мъжка роля получи Хоакин Финикс за "Жокера". За най-добра женска актриса наградата грабна Рене Зелуегър за ролята на певицата и актриса Джуди Гарланд във филма "Джуди". 

Превод и редакция: БЛИЦ