Принц Хари бе забелязан да си взима обяд от хранителен магазин в Канада, след като стана ясно, че кралицата е забранила на него и Меган да използват търговската марка "Sussex Royal", пише в. "Дейли Мейл".  

Херцогът на Съсекс държи два сандвича в ръката си, а в другата носи екологична чанта, пълна с хранителни продукти, прибирайки се в огромното луксозно имение на стойност 14 милиона долара на Остров Ванкувър, където живее през последните месеци заедно със съпругата си Меган и сина им Арчи. 

Както се вижда от снимки, Хари е в добро настроение, докато изпълнява ежедневните си задачи, които, според източници, той и Меган си поделили "като истински приятели" след напускането им на Великобритания. 

По-рано стана ясно, че кралицата, след дълги и сложни преговори с високопоставени лица, се е съгласила, че вече не е целесъобразно за двойката да използва "кралската" търговска марка. 

Също бе обявено, че двойката вече няма да има право на офис в Бъкингамския дворец от април. 

До момента е известно, че двойката е изхарчила десетки хиляди долари за новата си интернет страница Sussex Royal, която да допълни техния изключително популярен профил в Инстаграм. Те също са регистрирали Sussex Royal като глобална търговска марка за редица предмети и дейности, включително облекло, книги и помагала за обучение. 

Като добавка те са предприели стъпки за учредяването на благотворителна организация: Sussex Royal, Фондацията на херцога и херцогинята на Съсекс.

С решението на кралицата обаче на двойката ще се наложи да ребрандира всичко. 

Източник заяви, че в момента двойката се намира в "сложна" ситуация и "подробностите" все още се уточняват.  

Превод и редакция: БЛИЦ