Милионер от Тайланд обещава цяло състояние на мъжа, който ще вземе малката му дъщеря за жена, съобщава Khaosod English. Собственикът на една от най-големите плантации с дуриан в страната Арнон Родтхонг твърди, че смята да остави бизнеса на дъщеря си Карнсита, но преди това смята да я омъжи.

Богаташът, чиято дъщеря е на 26 години, уверява, че тя е девствена и е нямала досега мъж в живота си. Той споделя, че вече е изгубил търпение кога тя сама ще си намери мъж и вместо да получи пари за нея от някой кандидат, каквато е местната традиция, е готов да плати големи пари, за да я омъжи.

За издирването на подходящия жених милионерът съобщи в социалните мрежи. Кандидат съпрузите трябва да са прилежни и работливи, да не употребяват наркотици, да не са почитатели на хазарта и да разбират от отглеждането на дуриан. Родтхонг обещава да даде на бъдещия си зет 10 млн. бати.Само за ден милионерът е получил стотици оферти, пише The Straits Times. Победителят ще бъде определен след турнир, който ще се проведе на 1 април. В какво точно ще мерят сили претендентите, все още не е обявено.Самата Карнсита няма нищо против инициативата, подхваната от баща й.„Не съм придирчива. Просто искам мъж, с когото мога да ходя на партита и да си правя снимки. Самита аз не съм особено красива, затова и не съм много взискателна към външния вид на кандидатите”, казва бъдещата младоженка.

Превод: БЛИЦ