Жител на общината Куайхада в Бразилия, фермерът Раймундо Алюсено стана герой на местната преса, след като кокошка в неговото стопанство снесе удивително яйце - със загадъчно символи и цифри по черупката.  

Безусловно, това до такава степен е шокирало селския жител, че за случилото се разбрали скоро всичките съседи, а след това и журналистите са посетили фермата, за да видят удивителната кокошка и творението ѝ. 

Самият фермер признава, че е видял много чудеса в живота си, но всичките те са се вписвал в реалните отклонения и чудатости на природата. 

А тук имало само мистика! 

Основното е това, че не е ясно какво означават тези цифри и символи. Наистина ли става дума за случаен проблем с окраската на черпупката на яйцето? 

В интернет, където са качени видео и снимки с бразилското чудо, почти никой не вярва, че това е чисто и просто случайност. 

Мненията по въпроса, но има две, които най-често се повтарят. Според едното, за това са виновни извънземните или жители на паралелни светове, които ни изпращат тези писмени послания. 

Второто принадлежи на вярващите люде. Те казват, че върху яйцето е изписана датата на Апокалипсиса, като вестта идва не от кой да е, а от самия Бог. 

Има и скептици. 

 

Превод и редакция: БЛИЦ