Неидентифицираните летящи обекти, забелязани в небето над различни части на САЩ, може да се окажат всъщност живи извънземни същества. Това твърдят конспиролози. 


Странните видеа с мистериозните змиевидни обекти наводниха мрежата по-рано тази година, като извънземните са били забелязани от Уайоминг до Калифорния. 

Експерти по НЛО започнаха горещ спор относно това, какво те могат да представляват, като някои предположиха, че става дума за летателни апарати на военните, докато други настояваха, че те са неща, дошли от космоса. 

Конспиролог обаче представи изцяло нова теория пред "Дейли Стар". 

Блейк Къзинс е шеф на успешния YouTube канал thirdphaseofmoon

Говорейки пред изданието, той каза: "Все повече хора са убедени, че тези змийски НЛО са метеорологични балони. От друга страна, обаче, аз смятам, че те са биологични форми на живот от други измерения.Те може да са биологични НЛО, които да са живи, органични тела, а не механични кораби.

Като в определени моменти те ни се показват. Точно това е обяснението на факта, че те се показват изведнъж, а после изчезват без следа".  

Блогърът, посветен на извънземните, също предрича, че в определен момент в бъдещето ние ще бъдем способни "да комуникираме с тях". 

Твърденията, че НЛО с формата на змии може да са живи същества, бяха направени по време на появата им в Клейвил. 

Очевидец съобщи за "НЛО като гигантска змия", което се е движело "сякаш е живо".

Бивш полицай дори предположи в своя сайт, че правителството на САЩ тайно следи въпросните НЛО.  

Превод и редакция: БЛИЦ