Снимките на учителката Алина плъзнаха като горски пожар из интернет пространството и всички мъже започнаха да си мечтаят да се върнат в първи клас.

22-годишната Алина Евънс от Караганда, Казахстан, стана известна в цял свят след снимка от час, на която обяснява тема по английски на дете, бе публикувана в социалните мрежи.

Снимките на момичето бяха обсъдени в социалните мрежи и момчета от различни страни веднага започнаха да си мечтаят да попаднат в нейния клас. Мечтите им обаче определено няма да се сбъднат. 

Станалите толкова популярни снимки всъщност са постановка, а Алина не е учителка по английски. За мнозина това стана очевидно заради нейната рокля.

Момичето не прави нищо специално, просто лети по света и релаксира в луксозни курорти. В Instagram животът й вече е последван от 168 хиляди абонати.

Алина се глези със скъпи парфюми, маркови дрехи и добър алкохол. Нейните снимки винаги са пълни с огромни букети, а зад кулисите често има млад мъж, който, съдейки по колите му, не изпитва недостиг на пари