Instagram моделът и инфлуенсър Мери Темера печели огромни суми пари в платформата за възрастни благодарение на ръста си, но това я затруднява да намери мъжа на живота си.

Тя е на 28 години и е висока 188 сантиметра и използва предимството си, за да печели пари по-лесен и бърз начин. Тя се опитва да забавлява своите 1,6 милиона последователи, като е интересно, че не снима само себе си, но и цялото си семейство, което е високо над 190 сантиметра.

В профила си тя често показва как изглежда животът на една висока жена и въпреки че в социалните мрежи има много ухажори, реално няма такива.

„Много ми е трудно да намеря мъж, който да е по-висок от мен. Почти невъзможно е да срещна човек с моя ръст. Казаха ми, че никой не харесва високи момичета, че съм твърде висока за жена и че трябва да търсят такива мъже като играчи от НБА“, призна тя.

Тя се откроявала от връстниците си, поради което страдала от тормоз.

Днес обаче тя е пълна със самочувствие и има желание да вдъхнови други момичета, които имат нейния „проблем“.

„Обичам извивките си, гордея се с височината си и се опитвам да вдъхновявам другите и да им казвам, че е добре да си различен. Днес съм много женствена и вече не искам да ме наричат ​​мъж“, обясни Мери, която печели около 300 000 долара на месец в OnlyFans.

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук