Луд екшън се разигра преди минути в залата на Бургаския окръжен съд, след като чу, че остава в ареста, любимият на певицата Софи Маринова -  Тодор Давидов Гринго, буквално се развилня, преди да бъде изведен от съдебната охрана, съобщава "Флагман".
Гринго нападна няколко служители на реда и се чуваше как крещи: "Невинен съм, бият ме, невинен съм". Повод за гневната реакция стана решението на магистратите да оставят Гринго зад решетките. Той реагира и по подобен начин в съда в Айтос, но този път бе доста по-агресивен и се наложи охранителите да викат подкрепление, за да извадят от залата по безопасен за околните начин Гринго.

В същото време стана ясно, че основният свидетел се отказа от показанията си, че Тодор Давидов е подбудител на изнудването на айтоски бизнесмен.

Щом разбра какво се случва неговата любима Софи Маринова избухна в сълзи. Край нея ридаеше и бабата на Гринго, която дойде явно да окаже подкрепа на внука си "Той е невинен, защо поне не го пуснат под домашен арест", ридаеше фолкдивата.

Решението на съда е окончателно.