В САЩ самопровъзгласил се лечител от Джорджия обещал на жена да извърши пречистващ ритуал и вместо това я изнасилил, съобщава People.

45-годишният Хасан Шалгин е осъден на доживотен затвор за престъплението, извършено през февруари 2023 г. Тогава жената се свързала с него чрез интернет. Той заявил, че тя се нуждае от ритуал на духовно очистване и предложил да го проведе в дома му.

Начален Бонус до 1500 лв. за Онлайн Казино Игри от efbet!

За тази услуга Шалгин поискал 1500 долара от клиентката. Тя се съгласила да даде първоначално $200 и да плати остатъка в рамките на един месец.

Когато жената пристигнала в дома на Шалин, той казал, че ритуалът ще продължи три часа и я приканил да се преоблече в бяла нощница. Клиентката неохотно се съгласила. Преди това тя забелязала пистолет в къщата, което породило нейните притеснения.

След като жената се преоблякла, Шалгин я нападнал и я изнасилил два пъти. След това дълго време не пуснал жертвата да напусне апартамента. Накрая той я оставил да си тръгне и казал, че тя трябва да му изпрати 300 долара над уговорената сума.

Жената веднага отишла в полицията и разказала за случилото се. След като информацията за ареста на Шалгин се появила в медиите, още четири жени са се свързали с органите на реда. Всички те са заявили, че също са били изнасилени по време на „ритуалите“. Две жертви са се съгласили да говорят в съда.

Шалгин е признат за виновен в изнасилване, измама, незаконно лишаване от свобода и побой като е получил доживотна присъда.

Превод и редакция: БЛИЦ

 

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук