Британската стартъп за оргии Killing Kittens обяви създаването на "първата в света социална мрежа за секс". Приложението е пуснато в чест на 15-годишнината на компанията, пише Daily Star.

Според Ема Сейл, главен изпълнителен директор на Killing Kittens, новата услуга ще позволи на потребителите да се наслаждават на оргии в ерата на социалното дистанциране.

„Накрая създадохме глобална общност за сексуално освободените! Имаме Facebook за приятели, LinkedIn за бизнес, а Killing Kittens ще е първата в света социална мрежа за секс“, каза Сейл.

Отбелязва се, че в разработването на приложението са участвали само жени програмисти. Те описаха услугата като „оргия в джоба ви“, тъй като позволява на множество хора да имат интимни връзки онлайн едновременно.

Според разработчиците всеки нов потребител се проверява от модератори, така че всички участници в процеса да са възможно най-сигурни. Приложението е защитено от запис на екрана и заснемане на видео, както и от запазване на поверителна информация на други потребители.

Превод: БЛИЦ