В първата седмица на най-звездното шоу в ефира тази есен – Dancing Stars – зрителите ще видят 89 ефектни тоалета, които участниците ще облекат само по веднъж. Всеки сценичен костюм е съобразен със съответния танц и с последните модни тенденции, споделиха 12-те стилисти, които подготвят звездите за първото им появяване пред милионната публика на bTV утре вечер от 20.00 часа.
Утре на сцената ще излязат 7-те двойки с участието на мъжете-звезди, които ще демонстрират пред зрителите доколко са усвоили танците Английски валс и Ча-ча. Зрителите могат да подкрепят или оборят оценките на журито, като гласуват за своите фаворити веднага след изпълненията им, а цената на sms e 1,20 лв. с включен ДДС.

Специални гости в първия епизод ще бъдат водещият на Това го знае всяко хлапе! Део и известният български футболист Ивайло Йорданов, както и близки и роднини на звездите.

До последно за шоуто репетираха 18 двойки, но само 14 от тях ще се появят в предаването. Всяка звезда има средно около 42 репетиционни часа, с изключение на трима, които се присъединиха към шоуто едва в последната седмица. Контузиите, мазолите и мускулните схващания на звездите вече са почти отшумели, като за по-бързо възстановяване те взимат и специални добавки като магнезий и цинк.

Тази вечер ще бъде последната генерална репетиция на Лили Иванова и Васил Найденов, които подготвят танца Танго за зрителите на шоуто, заедно с едноименната песен на Лили, която обаче ще бъде с изцяло нов аранжимент. Репетицията ще се проведе в студиото на предаването, където на живо ще им акомпанира бендът на шоуто с диригент Ачо Заберски, познат на зрителите на bTV от предаването „Великолепната шесторка”. В бенда участват 9 от най-добрите български музиканти, сред които Милен Кокушаров – клавиши, Мишо Йосифов – тромпет, Мирослав Иванов – китарист и Димитър Семов - ударни. Бек вокалите се изпълняват от Ясен Зердев от Music Idol 2 и вокала на група „Сафо” – Владо.

Утре до самия старт на шоуто Dancing Stars в 20.00 часа, зрителите могат да се включат в играта „Кой ще танцува в Dancing Stars?” в сайта на шоуто www.dancingstars.btv.bg. /БЛИЦ