Декември е месецът на празниците, пътуванията и подаръците. Докато хората се суетят с какво да зарадват близките си и умело организират предстоящите пътувания, често забравят най-важните вещи за път.

Направихме списък, които ще гарантира комфорта ви по време на пътуване.

Не забравяйте слушалките си, защото така ще можете да се насладите на хубава музика и да се „изключите“ от странични шумове, особено в обществения транспорт.

Зарядното за мобилния ви телефон също е сред задължителните вещи в багажа. Ако го забравите, рискувате да сте съвсем „откъснати“ от света. Това може и да не е лошо, но без батерия в телефона няма да можете да честитите празниците на приятелите си.

Малката аптечка за пътуване също е изключително важна за всеки, поел на път. Тя спасява при спешен случай, а когато човек реагира бързо на изненадал го вирус, има реален шанс да спаси празниците, а не да легне болен.

Маската за сън ще ви помогне да спите спокойно и по време на пътуването и докато сте на почивка.

Едно от най-необходимите неща е възглавницата за пътуване, която гарантира удобство и спасява от схващане. Дори да ви предстои двучасов полет или средно кратко пътуване с автомобил, възглавничката е чудесен начин да си гарантирате комфорт.

Ако не разполагате с такава, можете да я спечелите като до 15 декември последвате Инстаграм профила на Български спортен тотализатор. Така ще се включите в играта на СПОРТ ТОТО, от която един късметлия ще грабне изключително полезна награда.

Периодът за участие е от 9-ти до 15-ти декември. Късметлията, който ще грабне изключително удобна възглавница за пътуване, ще бъде изтеглен чрез жребий, в национален ефир, на 19 декември.