Два изключително луксозни автомобила с марка Ягуар привлякоха хиляди минувачи около Националния стадион "Васил Левски" в столицата. Колите са позиционирани пред стадиона и предизвикаха огромно любопитство сред минувачите.

Хората се питаха,  дали автомобилите са част от изложение или чакат своя нов собственик, който участва в някаква игра.

Екип на БЛИЦ провери на място. Установихме, че Ягуарите са поставени от Български спортен тотализатор и наистина очакват своите притежатели.

Много от хората, които спираха да ги гледат споделиха, че дори не смеят да си мечтаят за подобни возила, защото са изключително скъпи. Някои се запътиха към отсрещния тото пункт, за да разберат какви са условията да играят за Ягуарите.

Ние се свързахме със СПОРТ ТОТО. Оттам ни обясниха, че колите са подготвени за двата специални тиража на тотализатора за празниците. Те ще се теглят на Коледа и на Нова година. Възможност да спечелят, един от двата Ягуара, имат всички, които са пуснали фиш за най-обичаната от българите игра 6/49 в 103-ти или 104-ти тираж, уточниха от СПОРТ ТОТО.

Едната зашеметяваща допълнителна печалба ще се тегли с жребий на 26 декември – Коледа, а другата на 31 декември – Нова година. „Задължително ще опитам късмета си. Ако не бъда един от късметлиите, които ще подкарат тази перфектна кола, то поне мога да спечеля пари“, развълнувано обясни млад господин, който беше сред хората, събрали се около Ягуарите.

Друг тото фен призна, че задължително играе в празничните тиражи на тотото и се надява да го изтеглят за една от колите, а защо да не спечели и джакпота.

„Тази година много хора грабнаха големите суми от джакпота в играта 6/49. Защо пък аз да не съм следващият милионер?“, с усмивка обясни той.

Повечето хора вече с нетърпение очакват празничните изненади на Български спортен тотализатор. Те разказаха, че освен, че ще играят за себе си, ще подаряват фишове и талони за моментните лотарийни игри на своите близки с думите, че това ще бъдат подаръци за милиони.