Днес екипът на Български спортен тотализатор организира специално събитие в град Съединение. Поводът бе връчването на ключовете за чисто нов автомобил, спечелен от жител на града.

Късметът му се усмихна в 84-ия тираж на „6 от 49“. Съединение се оказа град на големи късметлии. През март Петко Карабелов стана 100-ят тото милионер. Той грабна 2 375 357 лв. А от началото на годината петима късметлии от региона са подкарали чисто нови коли.

Късметлията, който ще се радва на новото возило, е Георги Попов. Той редовно играе в игрите на СПОРТ ТОТО. Това обаче е най-голямата му печалба и е изключително щастлив. Сподели, че ще подари колата на дъщеря си Райна Попова и семейството ѝ.„Тази печалба ще ни помогне да осъществим част от мечтите си. Една от тях е да обиколим България и да разгледаме всички забележителности, без да се притесняваме, че колата ни може да се развали по път“, разказа госпожа Попова. Съпругът ѝ Николай Миндилов пък допълни, че дори не е мечтал някога в живота си да притежава чисто нов автомобил.

Ключовете от автомобила връчи г-н Атанас Узунов, регионален директор в БСТ. „Честито на Георги и неговото семейство. Пожелавам им много щастливи пътувания с новата придобивка. Дано регионът ни продължава все така да привлича късмета в игрите на СПОРТ ТОТО“, каза г-н  Узунов.

 Специалната ТОТО томбола зарадва късметлиите от града с още куп допълнителни печалби.