Астроложката Светлна Тилкова-Алена направи много интересен хороскоп за днешния ден. Според нея Денят носи материални успехи на Овните, а Телците ще са странно агресивни.

Ето какво предрече Алена за всички зодии:

ОВЕН

Сблъсквате се с трудности, породени в семейството. Денят ви носи материални успехи, затова не пренасяйте проблемите и на работното си място. Ако ви предложат допълнителни задачи, не ги отказвайте. Прочетете отново, но без да подписвате подготвените договори и финансови документи.

Разрешете проблемите в личния си живот, но като осъзнаете и своите грешките. Възвърнете си любовта и хармонията в семейните отношения. Ако сте изневерили не се надявайте, че ще ви очакват в легло, посипано с розови листенца.

Бонусите са важни! 200 лв. Спорт и 1500 лв. Казино

ТЕЛЕЦ

От сутринта сте странно агресивни към колегите си. Време е да видите себе си отстрани и да осъзнаете, че поведението ви е дразнещо, нещо нетипично за представители на Везните, с претенции че за вас са важни красивите отношения, думи и дела. Извинете се.

Осъзнайте колко неприятни сте били, само защото искате да получите по-високо професионално признание. Семейството ви очаква повече внимание от вас. Не забравяйте, че чувствата трябва постоянно да бъдат разпалвани. Сексуалният ви живот не е това, което очаквате. Причината е във вашата заетост.

БЛИЗНАЦИ

До обед поставете началото на нови задачи. Помислете за обогатяване на бизнеса си. Ще получите дългоочаквана информация от деловите си партньори.  Прибързаността ви вреди. Следобед не се обвързвайте със сериозни обещания, ако са свързани с бъдеща съвместна търговска дейност, за да не претърпите загуби.

Хармонията в личните отношения ви зарежда със сили. Вечерта ви очаква романтична вечеря, последвана от незабравими сексуални мигове. Денят не е добър за сключване на брак.

РАК

Делова среща последвана от хубави новини, ще предизвиква очаквани, малки, но перспективни промени в живота ви, ако не допуснете странична намеса да осуети работата ви. Професионалните ви изяви да впечатляващи. Разговорите за кредитиране на бизнеса ви са успешни.

Внимателно обмислете каква сума ще искате. Прекалено сте уверени във верността на интимния си партньор и пропускате заплахата, надвиснала заради ваши неприятели, които искат да навредят на отношенията ви. Не изяснявайте отношенията си докато сте в леглото и сте се отдали на сексуални удоволствия.

4 ужасни пророчества на Нострадамус, които скоро ще се сбъднат

ЛЪВ

Очаквайте поредната новина за финансови постъпления. Пред вас ще се разкрият неочаквано нови перспективи за професионални изяви. Отнасяйте се предпазливо към предложенията, които не ви вдъхват доверие. За всички, които работят в сферата на банковото дело и финансите денят изисква да не подписват финансови документи, свързани с инвестиции.

Не пренасяйте проблемите си у дома, за да не навредите на отношенията с близките си. Любимите ви хора усещат, че сте се отдалечили. Зарадвайте ги със сексуални удоволствия.

ДЕВА

Организирайте по различен начин работата си. Ако заемате ръководен пост в държавна или собствена фирма и сте агресивни, рискувате да развалите отношенията с подчинените си. Напрежението, което сте създали на работното място, може да се запази за дълго.

В поведението си се придържайте към коректност и проявете такт и разбиране към колегите си. Брачният ви партньор се съмнява в чувствата ви, затова се постарайте да му докажете, че няма причина за притеснение. Не се надявайте,  че ако се отдадете на сексуални удоволствия разправията ще ви се размине.

ВЕЗНИ

Обмисляйте добре действията си, а едва след това преценете дали сте готови да се заемете с постигането на поставената цел. Очаква ви финансов успех. Не споделяйте идеите си и впечатленията от постигнатото дори и с коректните си делови партньори, защото сами ще си създадете проблеми заради опити да ви отнемат идеята.

Семейните ви отношения са хармонични. От вас зависи да ги съхраните. Ако не сте семейни, днес ще срещнете подходящ партньор и ще се влюбите безумно. Не бързайте със сексуалните удоволствия.

Това са трите най-завистливи хора

СКОРПИОН

Съобразете се с изискванията на работното място, които играят важна роля за създаване на добри колегиални отношения. При необходимост бъдете компромисни и не спорете заядливо. Завършете отдавна отлагани задачи и изпълнете дадените обещания.

Внимавайте със запознанствата особено в деловите отношения. Вечерта ще се радвате на романтична среща. Внимавайте, защото ако сте семейни може да ви хванат в изневяра. Няма да се почувствате добре, ако се отдадете на сексуални удоволствия със случайни партньори заради ината си.

СТРЕЛЕЦ

Сутринта ще ви притеснят семейни проблеми, неразрешени предишните дни, въпреки че имахте тази възможност. Отложени делови задължения изискват да се заемете незабавно с тях. Проведете планираните разговори. Не проявявайте ината си на работното място, ако искате да избегнете скандалите и изясняване на отношенията.

Разправии непрекъснато ще ви напомнят за себе си, подтиквани от вашите необмислени действия за изясняване на отношенията, създаващи конфликти в семейството. Не са изключени проблеми с интимния ви партньор. Причината е в нежеланието ви да се откажете от компанията на приятели, заради които пропускате сексуалните мигове.

КОЗИРОГ

Служебните разговори и общуването с ръководството са успешни, ако не ви ядосат неочаквани разправии, които могат да съсипят доброто ви настроение. Ще ви изненадат с новина за щастливо събитие, свързано с личния ви живот.

Ако ви предложат делово пътуване, което трябва да осъществите днес, не го отказвайте. Внимавайте, да не навредите на личните си отношения, защото сте склонни да създадете проблеми с поведението си. Искате да се отдадете на сексуални удоволствия, но сте пропуснали да изясните недоразуменията с вашия партньор.

Ванга се е страхувала от тези 3 зодии, закрилят ги висши сили

ВОДОЛЕЙ

В никакъв случай не се заемайте с нови задачи под влияние на емоцията. Стабилизирайте постигнатото до момента, хармонизирайте отношенията с колегите си. Не влизайте в спор с никого на работното място, дори и ако твърденията ви са правилни.

Приемете и мнението на колегите си, обсъдете го, а след това вземете крайно решение. Не сте в настроение за разговори с брачния си или интимен партньор, защото сте уморени и напрегнати. Това ви отдалечава от любимите ви хора и от сексуалните удоволствия. Не ги пропускайте, защото ще съжалявате.

РИБИ

Пригответе се за неочаквани, но закономерни затруднения на работното място и в личните отношения, предизвикани от странични фактори. Финансовото ви състояние може да се влоши. Предпазвайте се от измами при деловите разговори.

Следобед сте в добро настроение и ще постигнете целите си. Разправия с брачния партньор, предизвикана от вас, няма да завърши във ваша полза. Рискувате да се разделите, при това заради нежеланието ви да се съгласите с гостуването на негови роднини. Сексуалните ви отношения са в пълен застой, което вреди на психиката и здравето ви.

Източник: Труд