Победих убедително мафията на Иво Прокопиев в съда. Искам да кажа, че българските граждани трябва да имат доверие в съда, макар че една част от съдите, са станали слуги на мафията, но има и такива, които достойно си вършат работата. Това заяви ексклузивно за агенция БЛИЦ евродепутатът Николай Бареков.
"ВАС разпореди на ЦИК да регистрира движение Презареди България според актуалното ѝ състояние, а то е, че нашето име е "Движение презареди България", а не "България без цензура".

За разлика от машата на мафията Христо Иванов, аз извървях цялата сага, цялото си страдание заедно с моята партия и сега се регистрирахме като партия, без да влизаме в колаборации с гей движения и зелената мафия и да правим като тях фалшива коалиция, която отгоре на всичко бе скрепена с подписи на хора, които не знаят за какво са се подписали.

Събрахме над 200 000 акаунта в интернет, които гласуваха за това име и отговорихме на очакванията на нашите поддъжници. 

Още една новина, че ние обявихме още снощи в интернет на сайта ни prezaredibg.com, който се казва nominirai.bg, всички желаещи в страната, които искат да се борят срещу мафията да се записват в листити на движение "Презареди България".

Първото нещо, което ще обещаем на нашите избиратели, е да разкостим българската мафия и българската олигархия. Това бяха хората, които се опитаха да спрат нашата партия и ще продължа да искам оставките на Калоян Топалов и Лозан Панов.

Защо, аз като евродепутат и гражданин искам техните оставки. Обявявам се за разформированието на СГС. Това е една клоака, която тази съдебна яма поглъща съдбите на хиляди столичани, български граждани, и не въздава правосъдие. Там има съдии, които не могат да си гледат работата,  защото гледат хиляди дела, а има и съдии, които се използват за поръчките на мафията на Иво Прокопиев и цялата групировка адвокатска, която седи зад тях.

Това са така наречените адвокати на мафията. Нито един от тях не е пожелал да ни защитава в съдебните дела срещу Иво Прокопиев, всички са зад него", каза още той пред медията ни.