Докога машата на мафията и олигарсите Христо Иванов ще атакува жертва като мен и ще клати съдебната система? Целта е прозрачна. Делата в съда и прокуратурата на олигарсите и неговите ментори. Предстои делото за КТБ, от която изчезнаха 6 милиарда и някой има интерес да замете следите. Този НЯКОЙ явно налива част от тези милиарди в партийката на продажния бивш правосъден министър. Огнян Донев е на съд за 63 милиона неплатени данъци. Главатарят на групата Прокопиев е обвиняем за 100 милиона, откраднати под масата, заедно с аверите му Трайчо Трайков и Дянков. Това е цената на атаките на Иванов и бандата му Продай България! Главният прокурор стана неудобен в момента, в който взе да им повдига обвинения. Това заяви в коментар пред БЛИЦ председателят на "Презареди БГ" Николай Бареков.
Ето какво коментира още той:
 
„Целта на мафията е да притисне ГЕРБ в следващия парламент и да изберат нов и удобен за Прокопиев ВСС и послушко за главен прокурор.
Целта на Презареди България обаче е реформи в съда.
 
Въвеждане на времеви лимит от 6 месеца за всяка инстанция на едно дело. Така и най- тежките дела ще приключват за 18 месеца.
 
Отчетност и публичност на съда и пряк достъп до всеки съдия по електронен път.
Пряк избор от народа за районни и градски съдии. Така недоразумения и кукли на задкулисието като Методи Лалов и Калоян Топалов няма как да се случат, защото за тях ще гласуват само шепа корумпирани политици и приватизатори, но не и смазания от липса на правосъдие народ.
 
И въпрос за финал: Как е възможно правосъден министър да обяви, че е събрал 20 000 подписа, с от тях само 3000 да са истински!!! Господин Иванов, фалшификатор ли сте? Защо фалшифицирахте 17 000 подписа на български граждани?
Христо Иванов, вие новият Цветелин Кънчев ли сте?”