Не изключвам възможността в рамките на разследването на убийството на бившия полицай Любомир Иванов да излязат разкрития по още няколко поръчкови убийства от близкото и не толкова близкото минало. Това каза замeстник главният прокурор Борислав Сарафов пред журналисти на брифинг за разкриването на нарколаборатория в Старозагорско.

„Става дума за изключително популярни лица от ъндърграунда. Той (обявеният за издирване К.К., бел.а.) е един от знаковите лица на прехода, един от последните мохикани“, добави Сарафов, цитиран от БТА.

Той бе категоричен, че разследването е на базата на много сериозни и аргументирани доказателства.

По-рано днес Софийската градска прокуратура привлече към наказателна отговорност посочения само с инициали К. К. за това, че е подбудил Кристиан Илиев – извършител, и Боян Табаков – помагач, да убият Любомир Иванов – бивш служител на МВР. К. К. е обявен за издирване, прокуратурата му е постановила мярка за задържане в срок до 72 часа.

Първо в БЛИЦ! Къро е обвинен за убийството на Любо Полицая

На 25 март миналата година бившият полицай беше убит с два изстрела в столичния ж.к. "Лозенец". На 14 април Илиев беше привлечен като обвиняем за покушението.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук