Мрежата завря заради брутална шега с издирвания вече трети ден под дърво и камък Росен Ангелов.
Припомняме, че мъжът е заподозрян в извършването на свирепото шесторно убийство в Нови Искър. И макар с това шега да не бива, социалната мрежа завря заради един шеговит пост.

Той е разпространен в страницата "Пабло Ескобар", набрала голяма популярност в последно време.

Бруталната шега гласи: Абе, полицията Росен ли търси или Рамбо. Постът набра голяма популярност за отрицателно време, а коментарите под него валят с пълна сила.

Щеше да е смешно, ако не беше тъжно, но това е суровата действителност. Спецчастите издирват нещо като Рамбо, както стана ясно от вилата, където се е укривал край село Луково.

Безскрупулният мъж си бе направил импровизирана тренировъчна площадка, където имаше лежанка и много надупчени мишени. Агенция БЛИЦ припомня, че Росен Ангелов е изключително добре физически подготвен, планинар е, познава местността и не е проблем за него да оцелее дълго време в планината. Въоръжен и опасен е.

Към  настоящия момент разследващите са категорични, че той е извършителят на шестте убийства на база експертизите и всички събрани веществени доказателства.

Той е изключително е опасен, затова който го забележи, да не предприема никакви действия, а просто да информира компетентните органи!