bTV съвсем е заприличала на фуния, от която се леят безобразните твърдения на редица знакови обвиняеми и хора от задкулисния кръг Агнешки главички. Няма как по друг начин да си обясним долнопробна проява на водещата Жени Марчева, която ловко прислужваше на обвиняемия в серия тежки престъпления Николай Банев.

Човекът, който обезкости няколко български предприятия, бе описан като ангел небесен в ефира на кабеларката, а Марчева проля сълзи, за да се оплаче, че не е могла да го покани на живо в студиото. Разтопената от съчувствие, Марчева се оплака от „лошата” прокуратура, която повдигнала обвинения към Банев.

Момичето толкова съжаляваше, че Банев не е приседнал до нея, че започна да чете обърканите му твърдения, който й е изпратил от арестантската килия.

Марчева отдели цели 25 минути от ефира, за да разговаря с адвоката на Банев Христо Ботев, който по съвместителство е защитник и на банкера беглец Цветан Василев.

Едва ли е случайна и въпросът й към него в края на интервюто, който беше насочен към компромата срещу премиера Бойко Борисов от испанско издание.
 
Ботев щедро се възползва от предоставената му възможност и обяви, че министър-председателят трябва да бъде разследван във връзка с непроверените твърдения в електронната страница.

Индулгенцията към Банев е само началото от поредицата активни мероприятия в bTV през този уикенд. Утре в студиото на Светльо Иванов ще гостува не кой да е, а идеологът на криминалната приватизация Иван Костов. Нали не се съмнявате колко угодни и предварително изработени въпроси ще предложи водещият към своя събеседник от Драгалевци?

Предполага се, че аудиторията няма да се учуди и ако от студиата на кабеларката започнат да се изявяват втръснали на всички „герои” като Татяна Дончева, Атанас Атанасов и Христо Иванов.
 
Съвсем в реда на нещата за bTV ще бъде да даде думата и на банкера беглец Цветан Василев и Иво Прокопиев.